TÜRKİYE’NİN SİYASET KRONİĞİ PİYANOCUSU GENE HARİÇTEN LİED OKUYOR !!!  

Standart

 

Bizim mâlum piyanocu ne zaman şahsına ilişkin aktüalite ve popülarite yoksunluğu krizine tutulsa, hemen bayramlık ağzını açıyor .

 

Bu sefer yine kıymeti kendinden menkul yüklendiği değer vehmiyle, alabildiğine mütekebbir bir üslûp ile ; “ ben neymiyşim be ağbi ! “ monologlarına soyunmuş.

 

Bu sefer buyuruyorlar ki :

 

“ Dünyada adı bilinen bir kaç Türk’ ten biriyim ve bu yalan dolan da değil, çalışıyorum, üretiyorum, kimseyi istemiyorum, benimle uğraşan herkese de tüm kapılarımı kapatıyorum…”

 

Hani, yalan da değil söyledikleri. Türkiye’ de ikâmet etmeyen, hatta en az Türkiye’ ye ihanet edip de Batılılarca kucak açılan Feto, Can (John) Dündar,Emre Uslu kadar emperyalist dünyanın âşinâ olduğu bir isimsin. Buna en ufak bir itirazımız olamaz.

 

Ancak unuttuğun bir şey var; senin en büyük hasmın olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ ın bir Türk olarak, her gün ABD,Almanya,Fransa,İngiltere  vd. ülkelerin gazete ve tv’ lerinde gündem ve birinci haber  oluşunu, egosantriklik krizinden çıkabilirsen göreceksin. O’ nun dünyadaki tanınınırlık oranı yanında senin şöhretin devede kulak mesabesinde bile kalmaz. Unutma…

 

 

Ama sen ve senin benzerlerin; ne inanç, ne gelenek, ne düşünce, ne ideoloji,ne hayat tarzı vd.hususlarda, karakteristik bir Türk insanı ile benzeşen bir vasfa sahip değilsin.

 

Sen üstlendiğin sanat misyonu olarak Polifonik Hristiyan Müziğinin yetenekli bir icracısı ve kompozitör adayısın. Cakanı da da bize değil, seni dinleyen dahili ve harici hayranlarına yap. Sen asla Müslüman Türkiye’ nin karakteristik insanını muhatap alacak bir ekol ve misyon adamı değilsin.

 

Zira sen ısrar ve inatla bir asırdır Türkiye’ nin Müslüman mahallesinde zorla salyangoz satmaya soyunmuş ama sıfırı tüketmiş,son yıllarda iyiden iyiye iflas bir siyasi ,ideolojinin polifonik müzik soslu inatçı bir mensubusun.

 

Yani iddia ve beyanlarını kendin çalıp, bir avuç hayranınla dinleyen kronik bir fanatik muhalifsin. Ütopyalarının asla gerçeğe dönüşmeyeceğini de bizden daha iyi biliyorsun.

 

Nihayet “ Sosyal medyada bir milyona yakın takipçimiz var…”  şeklinde bir meydan okuman var ki ;80 milyonluk Türkiye’ nin 79/80’ lik bir kesiminin senin varlığından bile habersiz olması yanında bir değer ifade etmiyor.

 

Sen en iyisi Avrupa’daki ve Türkiye’ nin batı tandanslı sanat ortamında popülariteni devam ettirmene bak; Zira bu ülkede Batı kültürü takipçisi bir azınlık dışında seni ne tanıyan, ne de tanıyıp seni ciddiye alacak bir Müslüman Türk yok…

 

21 Eylül 2017

Zeki Çavdaroğlu

Yorum bırakın